Om oss

Stefan Lund, Michel Carinci och Kenneth Dahlström startade SMK Entreprenad i september 2015. Bakom sig hade de alla en gedigen yrkeserfarenhet med inriktning av lokalanpassningar. Kenneth hade i många år arbetat som platschef/arbetschef. Stefan och Michel med lång bakgrund som hantverkare och problemlösare. De hade alltså ovärderliga erfarenheter och kunskaper med sig in i det nya gemensamma företaget. Redan från början hade de ett tydligt mål . SMK skulle bedriva sin verksamhet med focus på hög service och kvalité .

Uppdragen utförs med stor flexibilitet och noggrann planering för att på så sätt påverka kunden samt övriga hyresgäster så lite som möjligt. Projekten avslutas i god tid före inflyttning med en hög slutfinish .

Att leverera en produkt alla parter kan vara stolta över är A och O för SMK Entreprenad.

För att nå sina mål lämnas inget åt slumpen. Alla medarbetare och samarbetspartners har valts ut med största noggrannhet. SMK Entreprenad garanterar deras kompetens och förmåga att leverera med hög kvalité i en god arbetsmiljö.

SMK Entreprenad fortsätter att växa och 2019 omsatte man 143 miljoner. I kundlistan återfinns bland andra Fabege , AMF Fastigheter , Newsec ,Pandox , Nordic PM och Hemfosa mfl. Vill du kontakta SMKs referenser klicka här!

Orcla

Concid

HGA Fjord

Publicis Groupe

M – Volvo Car Mobility AB

Drabanten

Kungsgatan 7